Resultaten voor phone repair antwerpen kaai

New Phone Repair Antwerpen 1, 2000, Vlaamsekaai 74 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
Social Media Profiel. Contacteer New Phone Repair. New Phone Repair BVBA. Vlaamsekaai 74 2000 Antwerpen 1. 03/294 68 65. 03/294 68 65. contacteer dit bedrijf. Bekijk grotere kaart. Update uw gegevens. Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

New Phone Repair Mobiele telefoons Vlaamsekaai 74-75, Het Zuid, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
M’n’ iphone laten vallen en het voorscherm was helemaal gebarsten. Snel even Yelpen naar een adresje in de buurt en zo kwam ik bij New Phone Repair terecht. Deze is gelegen bijna naast brouwerij Het Pakhuis op de Vlaamse Kaai.

Phone Service Center Antwerpen.
MAAK EEN AFSPRAAK BIJ PHONE SERVICE CENTER ANTWERPEN! Met de Fiets? U vindt een fietsenparking op 20 meter afstand van onze repairshop. Met de BUS? Onze repairshop bevindt zich op 5 minuten wandelen van de busstatie Rooseveltplaats te Antwerpen. Met de auto? De dichtstbijzijnde parkeerplaats is parking St.Jacob en bevind zich op 3 minuten wandelen van onze repair shop.

phone 6 Repair Gent

iPhone herstellen Gent is een onderdeel van Glas en Frame. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van mobiele telefoons en tablets, we spitsen voornamelijk toe op de reparatie van schermmodules maar ook met andere problemen, zoals batterij-, camera-, earspeaker-, laadconnector-, homeknopwissel en waterschade kunnen we helpen.

Iphone 6 repair Gent

Breng je toestel voor reparatie naar onze repair shop. Elke reparatie van een mobiele telefoon begint bij iPhone herstellen Gent met een diagnose om het exacte probleem te achterhalen. Glas en Frame is uniek in de Belgische markt in de zin dat we schermmodules volledig demonteren (gebroken glas en frame worden verwijderd) wanneer het LCD nog volledig functioneel is (lees: uw beeld van uw smartphone is nog perfect in orde). We recycleren LCDs die de electronica van uw scherm bevatten.

Tags: Tuinbankbanc de jardinpicknicktafelstable de jardinKinderbettPicknickbank