Resultaten voor iphone repair Gent

Iphone 6 Repair Gent

iPhone herstellen Gent is een onderdeel van Glas en Frame. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van mobiele telefoons en tablets, we spitsen voornamelijk toe op de reparatie van schermmodules maar ook met andere problemen, zoals batterij-, camera-, earspeaker-, laadconnector-, homeknopwissel en waterschade kunnen we helpen.

Iphone 6 repair Gent

Breng je toestel voor reparatie naar onze repair shop. Elke reparatie van een mobiele telefoon begint bij iPhone herstellen Gent met een diagnose om het exacte probleem te achterhalen. Glas en Frame is uniek in de Belgische markt in de zin dat we schermmodules volledig demonteren (gebroken glas en frame worden verwijderd) wanneer het LCD nog volledig functioneel is (lees: uw beeld van uw smartphone is nog perfect in orde). We recycleren LCDs die de electronica van uw scherm bevatten.

Iphone repaire Gent – New Phone Repair.

New Phone Repair is het adres reparaties aan  je iPhone, iPad, iPod of andere tablets en smartphones.
Is u scherm defect of heeft u een ander mankement aan uw iPhone, bel New Phone Repair. Wij staan klaar om uw iPhone scherm te herstellen. Of u nu het nieuwste model heeft of een wat oudere iPhone, dit maakt bij ons niet uit. Wij repareren alle modellen iPhone’s. Voor elk model hebben wij alle onderdelen in het assortiment. Een andere geruststellende gedachten is dat wij 6 maanden garantie geven op uw iPhone reparatie. Bel onze reparatieshop te Gent. Voor de nieuwste modellen iPhone raden wij aan om op deze site te kijken. Voor een schermreparatie rekenen we op 30 a 40 minuten*, je kunt er gewoon op wachten!

Rich store

Welkom bij Rich Store! Online shop. 24 maanden garantie op reparaties; Snelheid is onze troef; Reparatie terwijl u wacht. Professioneel opgeleid team; Gespecialiseerd in iPhone; Reparatie met/zonder afspraak. U kan ons vinden op onze nieuwe locatie: Ketelpoort 4, 9000 Gent. HERSTEL UW IPHONE …

Belfix

Bell Fix herstelt uw iPhone of andere smartphone. Dankzij onze ervaring en het zorgvuldig repareren van mobiele toestellen hebben we de juiste kennis en expertise opgebouwd. Naast smartphones herstellen we ook iPads en andere tablets.

Is de klacht onbekend, dan onderzoeken we uw smartphone zonder problemen. Voor dit onderzoek vragen we 19 EUR maar deze kosten vervallen indien u er voor kiest om uw toestel te laten repareren. Bij ons kan u ook terecht voor hoesjes, glasprotectors en goede tweedehands toestellen met garantie. We hebben een ruime voorraad van onderdelen zodat de herstelling meestal is uitgevoerd voordat u hebt gedaan met winkelen (Bell Fix ligt in het centrum van Gent, vlakbij de Veldstraat aan de achterkant van het oude Justitiepaleis).

Als onafhankelijke hersteller huist Bell Fix onder hetzelfde dak als juwelenzaak Belle Epoque, die reeds bestaat sinds 1990.

iPhone repair Gent – iPhone herstellen – iPhone scherm vervangen – iPhone batterij – smartphone repair – iPhone reparatie gent