Winkelinrichting, winkel inrichten, interieurleasing | Beneens.
Als top-of-mind winkelinrichter in de markt bieden wij ook extra diensten aan die u volledig “ontzorgen”. Het concept van de “winkelinrichting als dienst” is eigenlijk eenvoudig. We bieden een trendy winkelinrichting die duurzaam is in constructie en uiterst zuinig in onderhoud met bovendien een lagere total cost of ownership.U als klant realiseert dit met een betrouwbare partner en een enkel aanspreekpunt van constructie tot periodiek onderhoud. Indien gewenst kan u overgaan tot leasing van het interieur. Door deze aanpak kan u uw tijd besteden aan uw kerntaken ipv aan bijzaken.Het milieu vaart er ook wel mee want elk element van de constructie is voorwerp van een levenscyclusanalyse. Dit project werd ontwikkeld met onze partners Andres, Gyproc, Cradle to Cradle en Helbig.Uw winkel inrichten? Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen beteken op vlak van winkelinrichting, facility management en interieurleasing. Schoenenkasten

Inrichten van een winkel.
U weet natuurlijk hoe belangrijk een eerste indruk is. Een nieuwe klant ziet meteen hoe uw zaak is ingericht. Kies daarom voor een kwaliteitsvolle inrichting zodat een bezoek aan uw zaak een onvergetelijke ervaring wordt. Is uw winkel al ingericht, en bent u nog op zoek naar een leuk element om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst? Een toonbank, een etalage, winkelschappen, displays, draagmanden, boodschappenwagentjes… Mallentjer staat voor u klaar om uw winkel in te richten en uit te rusten.
Mallentjer heeft niet alleen alles wat u nodig hebt om uw winkel in te richten, wij kunnen uw interieurelementen ook personaliseren. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten en maakt u van uw winkelmeubilair een extra verkooptroef. Bent u geen handige Harry of hebt u geen tijd om alles zelf te monteren? Maak u geen zorgen, ons team van professionals helpt u graag uw winkel in te richten of te voorzien van uw persoonlijke stijl. Een telefoontje naar Mallentjer en ze zijn al onderweg.

Winkelinrichting & winkel toebehoren
Van jongs af aan heb ik de droom om een eigen winkel te beginnen. Een woonwinkel met prachtige meubels & woonaccessoires waar ik mezelf & klanten dagelijks wil inspireren. Hoewel het starten van een eigen onderneming een grote stap is, is het dromen erover al zo leuk dat het me veel energie geeft. En natuurlijk komen er bij die dromen heel veel leuke ideeën langs over de inrichting van mijn toekomstige winkel en opslag.

Winkel inrichten tips: advies voor kleine(re) ondernemers
Het inrichten van een winkel is een lastige opgave. Als kleine ondernemer krijgt u de inrichting van uw winkel niet kant en klaar aangeleverd van een hoofdkantoor. U zal uw inrichting van vloer tot deurbel zelf moeten regelen. Vanuit onze eigen ervaring hebben we een aantal winkel inrichten tips voor u samengesteld waar u als kleine(re) ondernemer mee aan de slag kunt.

Laat u zich liever volledig ontzorgen als het over de inrichting van uw winkel gaat? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Met onze ervaring in de retail kunnen we het inrichten van uw winkel volledig uit handen nemen.

Retif
RETIF is de een professionele winkelinrichter voor zelfstandige ondernemers die producten voor winkels bied om uw winkel te richten. Maak uw keuze uit de verschillende inrichtinssystemen die wij aanbieden. Wij bieden systemen in: aluminium, roestvrij staal, Wij hebben kabelsystemen, Zetawall, lamellenwanden… Wij hebben ook een assortiment van meubelen ter beschikking: vitrineskassa, toonbanken, onthaalbalies.. Een assortiment van meubelen is ook beschikbaar voor uw verkooppunt: vitrine met teller, kassa of receptie. Tot slot, kan u ook bij ons te recht voor middenunits, presentatie zuilen, presentatietafels en torens…